Venoro Moto G Power Case, Moto G Stylus Case, Противоударная Potpuna Zaštita za Tijelo Stalak Torbica s Okretati Kopčom za remen za Motorola Moto G Stylus/Moto G Power 2020 6,4 inča (pink)

Venoro Moto G Power Case, Moto G Stylus Case, Противоударная Potpuna Zaštita za Tijelo Stalak Torbica s Okretati Kopčom za remen za Motorola

Dostupno
HRK 41.97
Količina robe:

Kompatibilnost s - Dizajniran posebno za vaše dragocjeno Motorola Moto G Stylus/Moto G Power 2020 6,4 inča.Materijal - амортизирующий TPU unutrašnjost + polikarbonat izvana (bez omotača zaslona).Funkcija topline - Funkcija za zaštitu od zračenja tela mobitel je jako dobar, i ona ima funkciju izolacije, koja je vrlo dobro štiti vaš mobilni telefon.Prednost Isječak može se koristiti i kao oslonac za ruke, svaki put kada želite gledati video pod pravim uglom, on će vam odlično iskustvo.Pogodna za vanjsku uporabu - torbica Venoro je više prikladan za korištenje.Svaki će ljubav ovaj slučaj, jer je ona potrebna im u planinarenje, trčanje i druge sportove na otvorenom. -100% potpuno novi i dobre kvalitete. -Kada idete na izlet, su trčanje ili se drugim sportovima na otvorenom.Možete ga pričvrstiti za torbu, o remen ili pojas, on je vrlo stabilan. -To je 3-слойный hibrid case.it dođite s tvrdim plastičnim kućištem prednji poklopac+ stražnji poklopac se spajaju u jednu cjelinu. -360 rotirajući okretni remen također vam omogućuje da koristite ga kao podmetače za bolje strujanje. -Прорезиненный polikarbonat Oklop vanjski tvrdi torbica plus TPU unutarnji sloj jastuka i štiti vaš telefon od oštećenja. -Zgodan dizajn omogućava brz pristup svim dodirnim kontrolama, funkcijama i priključcima. -Otvaranje objektiva kamere. -Pristup svim gumbima i kontrolama, da ih ne treba snimati pri punjenju, povezivanje, podešavanje glasnoće ili uključivanja / isključivanja. -Pouzdan защелкивающаяся stražnji poklopac se lako uklanja. -Boja : Odaberite svoju boju. -100% potpuno novi i kvalitetan-Kada idete na izlet, su trčanje ili se drugim sportovima na otvorenom.Možete ga pričvrstiti za torbu, o remen ili pojas, on je vrlo stabilan. -To je 3-слойный hibridni telo.on dolazi s tvrdim plastičnim kućištem prednji poklopac+ stražnji poklopac se spajaju u jednu cjelinu-360 Okretni okretni remen također vam omogućuje da koristite ga kao podmetače za bolje strujanje-Прорезиненный polikarbonat Oklop vanjski tvrdi torbica plus TPU Unutarnji sloj jastuka i štiti vaš telefon od oštećenja-Povoljno dizajniran kako bi osigurao brz pristup svim osjetljiv na dodir za upravljanje, funkcije i luka-Otvaranje objektiva kamere-Pristup svim gumbima i kontrolama, ne treba snimati pri punjenju, povezivanje, podešavanje glasnoće ili uključivanja / isključivanja-Pouzdan защелкивающаяся stražnji poklopac, lako снимаемая-Boja : Odaberite svoj boji torbica s okretati kopčom za remen i stalak za Moto G Power/Moto G Stylus 2020 6,4 inča.

Karakteristike robe

Kupci kako žele