California Tot Нескользящие Potpuno paketići koji nisu ispravno poravnati Kopče za kosu od Umjetne Kože Aligatora u Izabrane Pakiranju (Suite)

California Tot Нескользящие Potpuno paketići koji nisu ispravno poravnati Kopče za kosu od Umjetne Kože Aligatora u Izabrane Pakiranju

Dostupno
HRK 32.85
Količina robe:

Uključuje 4 premium banta od umjetne kože : 1. Sugar white 2. Klasični blijeda zlato 3. Rumenilo roza 4. Svestran : Svoje djevojke mogu nositi ove mašne na obje strane, jer mašne identičan s obje strane.Ove mašne najbolje za djecu u dobi od 3 i više godina.Izdržljiva, нескользящие i siguran isječke u potpunosti pokrivena trakom u veliki ožiljak, tako da oni neće oštetiti kosu svoje djevojčice, ako ona ih je izvukao.Naša kalifornijski dodatak Tot Clip base ima snažan zahvat i može ostati na mjestu.Starost : Dobro je prilagođen za djecu koja počinju imati kosu, mašne, može se nositi s bilo kim, ali veličina banta ih čini idealnim za dojenčad i malu djecu.Pogodna za svakodnevno nošenje, pokloni za rođendan, posebne prigode, poklone, rekvizite za slike iz djetinjstva, savršen za sezonu čarapa i još mnogo toga!.Dizajniran mama od Ирвина, Kalifornija.Molimo provjerite naš shop (klikom na link "California Tot" nad ovim naslovom) za dobivanje većeg broja vaših omiljenih mašne s kvalitetom, možete vjerovati od lokalne / small business majka.

Karakteristike robe

Kupci kako žele