6pcs Francuski Twist Spretan Pramen Kose Kolač za Žene, Čarobni Prsten Kose Kolač za kavu Frizura Kolač Pogon Tkanina Kopču Za Kosu Reusable Kolač za Kosu (Cvjetni B)

6pcs Francuski Twist Spretan Pramen Kose Kolač za Žene, Čarobni Prsten Kose Kolač za kavu Frizura Kolač Pogon Tkanina Kopču Za Kosu Reusable

Dostupno
HRK 41.97
Količina robe:

★Mekog materijala - modni nakit za djevojčice su izrađeni od visokokvalitetnog pamuk mek, meka, prozračna i nikada ne kreće.Lako se nosi i uklanja. ★Modni traka za kosu : 6 boja za vaš.Pogodan za debele i tanke kose.On je dobro utvrdio je vaše kose i ne dopustiti im da klizi prema dolje. ★ Kolač za kosu : 35x10 cm/13,7*3,9 inča, to je tako jednostavno i fino, što možete ga nositi u džepu. ★Široke prigode - Idealan za dnevne haljine,photocall,Božić,plaže,putovanja,sporta,zabave,plesačica, prom,pranje i šminke. ★To je dobro može popraviti vaše kose i ne iznevjeriti vaše kose.Bez obzira imate li tanka ili gusta kosa, on može vrlo dobro da bi vaša kosa ne uzrokuje glavobolje. ★USLUGA KORISNICIMA pružamo zadovoljavajući usluga korisnicima, bilo kakva pitanja o ovom proizvodu, dobrodošli da nas kontaktirate u bilo koje vrijeme, mi garantiramo odgovor u roku od 24 sata, dobrodošli na kupnju.

Karakteristike robe

Kupci kako žele