CHICIRIS Prsluk Stil Torbica Za Telefon, Prsluk Telefon Zaštitna Torbica Čvrsta Kompaktna Veličina je Lako Koristiti za Kampiranje Lov Ribolov za Zaštitno Mobilnog telefona(Army green)

CHICIRIS Prsluk Stil Torbica Za Telefon, Prsluk Telefon Zaštitna Torbica Čvrsta Kompaktna Veličina je Lako Koristiti za Kampiranje Lov

Dostupno
HRK 117.00
Količina robe:

Kamenovan?kvalitetna plastična omotnica, čvrst i krupan, sa sveobuhvatnu zaštitu za bolju zaštitu vašeg telefona.Elastična telefonski buckle, оплеточная uže ruksak i penjanje odjeća mogu proći kroz kopča mobilni telefon, da biste dobro uporište u njemu.Oslobodite ruke, dobar je izbor za aktivan odmor, kao što su kampiranje, lov, ribolov i sl. Stražnji dio vodi dizajn kuka i spojnica, koja se može staviti na альпинистскому костюму vrlo dobro.Samo da se stavi u njega telefon, pažljivo kuhati, točan položaj rupe, pune funkcije.Značajke : 1. Kvalitetne plastike kućišta, robusne i čvrste, sa sveobuhvatnu zaštitu za bolju zaštitu vašeg telefona.2. Stražnji dio vodi dizajn kuka i spojnica, koja se može staviti na penjanje kostim vrlo dobro.3. Elastična telefonski buckle, uže pletenica ruksak i penjanje odjeće može proći kroz kopča mobilni telefon, da bude dobro pričvršćen na njemu.4. Oslobodite ruke, dobar je izbor za aktivan odmor, kao što su kampiranje, lov, ribolov itd. 5.Samo stavi telefon u njega, pažljivo zavarivanje, točan položaj rupe, pune funkcije.Specifikacija : Tip elementa : Prsluk stil telefona Case Material : Plastic Size : Cca. 17x13x3cm/6.7x5.1x1.2in Popis paketa : 1 x prsluk stil telefona Case2 x Pad Note : Molim vas, dopustite 1-2 cm/0.4‑0.8 in greška zbog ručnog mjerenja.Hvala na razumijevanju.

Karakteristike robe

Item Type:
 Vest Style Phone Case
Material:
Plastic
Size:
Approx. 17x13x3cm/6.7x5.1x1.2in
Package List:
1 x Vest Style Phone Case2 x Pad :
Please allow 1‑2cm/0.4‑0.8in error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :

Kupci kako žele