California Baby Calming Osnove Tote - ova mala torba može postati vaš походным kit. Eterična ulja francuske lavande, muškatnog kadulje u kombinaciji za opuštanje, nikada ne neodoljiv miris prije spavanja.

California Baby Calming Osnove Tote - ova mala torba može postati vaš походным kit. Eterična ulja francuske lavande, muškatnog kadulje

Dostupno
HRK 69.00
Količina robe:

Ovaj poklon set pažljivo osmišljen za korištenje na osjetljivu kožu djece i sadrži sve što je potrebno da bi novi roditelj sadržavao svoje dijete u čistoći, udobnosti i slatki miris!.Sredstva za njegu kože California Baby od glave do pete je vrlo nježan za osjetljiva, sklona alergijama kože i ne sadrži SLS, sulfati, agresivnih kemikalija i umjetnih okusa.Ovi nemilosrdni proizvode testirati na alergije i ne sadrže gluten, soja, zob, mliječnih proizvoda i orašastih plodova (osim kokosovog oraha).Naši proizvodi ароматизированы samo najboljim čistim eteričnim uljima i ne sadrže sintetičke mirise.Dizajniran mama.Obiteljska vlasništva i upravljanja.Svi proizvodi California Baby miješaju i proizvedene u vlastitom poduzeću California Baby u Los Angelesu, Kalifornija.

Karakteristike robe

Kupci kako žele