Kompjuterska Igra stolac Ergonomski Uredski Stolac Računalo Radna Stolica s naslonima za ruke Naslon za glavu i Lumbalna Podrška Visoki Naslon Umjetna Koža Izvršni Utrke Stolica za Kuću (bijela)

Kompjuterska Igra stolac Ergonomski Uredski Stolac Računalo Radna Stolica s naslonima za ruke Naslon za glavu i Lumbalna Podrška Visoki

Dostupno
HRK 269.97
Količina robe:

????【JEDNOSTAVNOST instalacije】- Ova igra stolica je vrlo lako sastaviti.ovaj stolni stolica dolazi sa svim potrebnim alatima. ????【BUILT FOR COMFORT】- Zgodan ili dugotrajno korištenje!Uredski stolac širi od prosjeka društvene stolice.i lako podesiva po visini, mehanizam za zaključavanje čuva leđa uspravno i ublažava stres i bol uzrokovane drugim uredske stolice. ????【ERGONOMSKI DIZAJN】- Ova kompjuterska stolica dizajnirana sa orijentirane na čovjeka ergonomskim dizajnom kako bi se osigurala udobnost sjedenja iskustvo.Nasloni za ruke utrke stolice imaju flip dizajn, tako da ih možete prilagoditi u skladu sa vašim potrebama.Korisnici imaju potpunu mobilnost, bez obzira na to igrate li vi radite na računalu ili sastanak u uredu. ????【VISOKU KOLIČINU】- Uredske stolice sve detalje certificirani BIFIMA i su pouzdan i izdržljiv izbor za korisnike i težine do 250 kg. ????【JAMSTVO KLIJENTA】 – želimo da svi naši klijenti osjećaju spremni prihvatiti ovaj dan, iz udobnosti naših stolica.100% jamstvo zadovoljstva, ali ako niste zadovoljni, molimo, obratite se službi za korisničku podršku.

Karakteristike robe

Kupci kako žele