Naljepnice kontroler Vbestlife VR, Naljepnice Slušalice VR Čvrste otporna na habanje za grebanje za abrazije za ogrebotina(pusti kamuflaža)

Naljepnice kontroler Vbestlife VR, Naljepnice Slušalice VR Čvrste otporna na habanje za grebanje za abrazije za ogrebotina(pusti kamuflaža)

Dostupno
HRK 187.50
Količina robe:

Lako наклеивается, možete lako i precizno staviti naljepnicu na uređaj, izdržljiv.Izrađen je od ultra-tankih, trajne i PVC materijala, praktično u ruci.Učinkovito zaštiti svoju opremu od ogrebotina, scuffs i abrazije pri svakodnevnoj uporabi.Kompatibilan sa utakmice kontroler Quest 2 VR i slušalice, dobar je u kombinaciji s visokim performansama.Stavite svoj jedinstveni stil na svoje VR naočale, kontroler i slušalice, ima dugi vijek trajanja.Značajke : 1. Lako наклеивается, možete lako i precizno staviti naljepnicu na uređaj, izdržljiv.2. Stavite svoj vlastiti jedinstveni stil za VR naočale, kontroler i slušalice, ima dugi vijek trajanja.3. Kompatibilnost za igre kontroler Quest 2 VR i slušalice, dobar je u kombinaciji s visokim performansama.4. Izrađen je od ultra-tankih, trajne i PVC materijala, praktično u ruci.5. Učinkovito zaštiti svoju opremu od ogrebotina, ogrebotine i abrazije pri svakodnevnoj uporabi.Postavke : Vrsta proizvoda : VR Kontroler Slušalice naljepnice Materijal : pvcвес : pribl. 76.0 g/2.7 oz Compatible za Oculus Quest 2 Vez Križem Popis Paket : 2 x VR kontroler Slušalice Stickers1 x Manual1 x Maramice.

Karakteristike robe

Kupci kako žele