Šarene Naljepnice Za Zid s Leptir-Одуванчиком, HOLENGS Flying Flower Wall Decals, Citati Peel and Stick Wall Decor Bedroom for Living Room Učionica Office Home TV Background Colour

Šarene Naljepnice Za Zid s Leptir-Одуванчиком, HOLENGS Flying Flower Wall Decals, Citati Peel and Stick Wall Decor Bedroom for Living Room

Dostupno
HRK 38.97
Količina robe:

【Pregled】Ovaj skup акварельных boja zidne naljepnice će donijeti šarene osvježavajuće promjene zidova.On će preobraziti svoju sobu u sekundi, jedinstven i pristupačan, veseo i kreativan način ukrašavanja. 【Premium materijal】Naše leteće cvjetni naljepnice za zid-to izmjenjivi самоклеящийся PVC materijal, lako наклеивается i jasan, prijenosnih i vodootporan. 【Peel And Stick】Самоклеящийся, jednostavno staviti ga na glatku, ravnu, suhe i bez prašine područje vaše zidove bez alata.Nema ljepljive tragove, i ne morate brinuti o oštećenja boje za zidove. 【Scene uređenje】Pogodan za ukras vaše spavaće sobe, dnevnog boravka, dječje sobe ili ureda, te je idealan za vrata, prozore, uređenje kabineta.Dobar partner za neispravne zid, pokriti oštećeni zidovi. 【Vez Križem inclusive Paket】Naljepnice za zid su x 1, list veličina : 50 cm/19.68 in x 35 cm/13.77 in.Veličina završiti kao što je prikazano na slici ili možete DIY, kako bi vaš dom izgleda drugačije i biti ljepši.Vrijedi za kućnog декорам, uredu, dječjoj sobi, spavaća soba, dječja soba, dnevni boravak, tv pozadini i tako Dalje; Donesite vam jedinstven osjećaj za ljepotu i dobro raspoloženje, kad ga vidite, i donesi puno ljubavi i sreće u vaš dom i dobiti komplimente od obitelji i gosti.Specifikacija : Materijal : Ekološki premium PVC materijal.Veličina : Izabrane, kao što je prikazano na slici.Zašto ste izabrali naše naljepnice za zid s zelenim biljkama? ▶ Prijenosnih i višekratnu upotrebu ▶ Lako отсоединяется, клеится i украшается ▶ To ne boli oslikana u zid ▶ Vrlo prikladan za duži ili privremeno korištenje ▶Može nadograditi bilo koji prostor u vašem domu, uključujući dnevnu sobu, spavaću sobu i još mnogo toga.Kako koristiti? 1.Prije nanošenja pažljivo očistite površinu, pobrinite se da je suha, glatka, na njoj nema ni prašina, ni voda. 2.Prethodno izrezan na komade, uradi sam svoj dom ! 3.Uzmi zidnu naljepnicu s dna papira i zalijepite ga na očekivani položaj, preporučljivo je ići od vrha prema dolje; možete dodati prvo jedan kut, a zatim dodati ga nakon pozicioniranja. 4.Mali mjehurići, koji se pojavljuju u procesu lijepljenja, može lagano ukloniti strugala i drugim predmetima.Toplo napomene 1.Proizvod koji dobijete kompaktan birani.Za složenih uzoraka mogu se koristiti škare za rezanje uzorak na neovisne jedinice za konture uzorak, kako bi se izbjeglo oštećenje uzorak. 2.Stvarna boja može se malo razlikovati od slike zbog drugog monitora i svjetlosni efekt.Jamčimo da stil je isti, kao što je prikazano na slici.Naše usluge : Mi ćemo se potruditi da vam premium proizvode.Vaše zadovoljstvo je najveće priznanje za nas.Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.Mi ćemo pokušati odgovoriti na njih u roku od 24 sata i da će pokušati riješiti vaš problem.

Karakteristike robe

Material:
Eco-friendly premium PVC material.
Size:
Assorted as shown in the picture.
Why choose our Green Plants Wall Stickers? :
▶ Removable and reusable :
▶ Easy to detach, glue and decorate :
▶ It won't damage the painted wall :
▶ Very suitable for long-term or temporary use :
▶Can update any space in your home, including living area, bedroom and more. :
How to Use? :
1.Before your application, clean the surface carefully, make sure the surface is dry, smooth, no dust, no water on it. :
2.Pre-cut in pieces, DIY your home ! :
3.Pick up the wall sticker from the bottom paper and stick it to the expected position, it is recommended to go from top to bottom; you can stick one corner first, and then stick it after determining the position. :
4.The small bubbles that appear during the pasting process can be gently smoothed with a scraper and other items. :
Warm Notes :
1.The product you receive is compactly typeset. For complex patterns, you can use scissors to cut the pattern into independent units along the outline of the pattern to avoid damage to the pattern. :
2.Actual color may be slightly different from the image due to different monitor and light effect. We guarantee the style is the same as shown in the picture. :
Our service:
We will do our best to provide you with premium products. Your satisfaction is the greatest affirmation to us. If you have any questions, please feel free to contact us. We will try our best to answer them for you within 24 hours and try our best to solve your problem. :

Kupci kako žele